APPUTVECKLING

android_ios_apps.png

Utveckling efter era behov

Vi på AppCasa har erfarenhet av hela processen för apputveckling, från programmering till lansering och marknadsföring. Vare sig ni kommer med en full affärsplan eller endast en idé så kan vi hjälpa er förverkliga det. 

Vi är specialister på att bygga appar med den senaste teknologin, optimerade för både Android och iOS. Det gör att vi med en modern och funktionell design, sparar er kostnader för utveckling och underhåll över tid. 

Ny(utveckla) era appar med flutter

Flutter är Google's helt nya reaktiva programmeringsspråk som möjliggör utveckling och hantering av appar för både iOS, Android och Webb, genom en och samma källkod. Att flytta er nuvarande app till Flutter ger oss som utvecklare oändliga möjligheter, och gör att vi kan skapa väldesignade appar, som är både högpresterande och kostnadseffektiva. 

Då Flutter fungerar utmärkt med existerande kod, kan er app smidigt integreras och förbättras. Appar gjorda med Flutter är snabbare, enklare att hantera, och kan enkelt skalas och byggas ut.

Flutter_app_phone.png

INVESTERING

Vi på AppCasa älskar att få höra om nya, innovativa idéer, speciellt när det gäller appar. AppCasa är en del av NS Ventures, ett Stockholmsbaserat riskkapitalbolag med fokus på ny teknologi och start ups. För rätt person och idé finns möjlighet till delfinansiering av NS Ventures. Om ni sitter på en ny spännande appidé som ni vill förverkliga, hör av er till oss!