OM APPCASA

AppCasa är ett internationellt företag med fokus på apputveckling, startat 2017 av det innovativa teknikföretaget NS Ventures. Vi har idag huvudkontor i Stockholm, samt kontor i Berlin, Manila, och Delhi. Företaget drivs av en ledning med lång och bred erfarenhet från teknikbranschen, med över 30 år inom webb och applikationsutveckling.

VÅRT MOTTO

OUR APPS

OUR APPS

Vi strävar alltid efter att skapa appar som är såväl innovativa som intuitiva för användaren. En väldesignad app skapar dem bästa användarupplevelserna. 

 

Vi siktar på att kontinuerligt släppa nya appar. Prenumerera därför på vårt nyhetsbrev för uppdateringar om nya releaser.

 

Som vi säger - AppCasa es su casa. 

KUNDRELATIONER

Vi på AppCasa värderar våra kunder högt och strävar därför alltid efter ärliga och långsiktiga relationer. 

Tillsammans med er skapar vi en app genom att kombinera vår expertis med era erfarenheter och visioner. 

Vi hjälper till med projektledning, utveckling, lansering, marknadsföring, och managementstöd över tid. 

Innovate, build, scale

NS Ventures (NSV) fokuserar på att skapa globalt ledande internetföretag genom innovativa applösningar. Vi bygger företag från grund och skapar värde genom teknologisk utveckling av högsta nivå, samt beprövade strategier för sälj och marknadsföring, för maximal skalbarhet. 

 

Vi förstår teknologi, marknadernas evolution och den ständigt skiftande dynamiken inom företags efterfrågan och lösningar. Vi förutser förändringar i branschen och är först på marknaden med spännande nya lösningar på de problem våra kunder har.